7 ani de blogging la Craiova – Blogmeet aniversar

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Vă vine să credeți sau nu, s-au împlinit 7 ani de la primul blogmeet oficial organizat de bloggerii olteni. Șapte. Ani în care s-a creat o comunitate minunată, în care am socializat, învățat și crescut împreună. Șapte ani în care ne-am plimbat și am avut parte de experiențe minunate, am degustat (atât mâncare dar mai ales vinuri) și am promovat proiecte de toate felurile.

Și tocmai pentru că s-au împlinit acești șapte ani de la primul blogmeet oficial, am sărbătorit în Februarie așa cum se cuvine. La Blogmeet-ul cu numărul 84. Vă dați seama ce înseamnă asta? Că timp de 7 ani, în fiecare lună, comunitatea bloggerilor s-a adunat. Bine, ne adunăm mai des, cu diverse scoupuri. Dar o dată pe luna, e blogmeet, se știe! Și de a 3 oameni (câți au fost la primul blogmeet, din câte am auzit eu), am ajuns la zeci deoameni activi în comunitate. Nu doar bloggeri, ci și prieteni care imartasesc cu noi aceleași valori și aceiași dorință de a ne dezvolta împreună, atât pe noi cât și comunitatea noastră. E o senzație minunată, să simți că faci parte din ceva mai mare.

Și tot vorbind de prieteni, au fost câțiva prezenți și la acest Blogmeet

Cum vă ziceam, facem întâlnirile astea blogosferice lunar. Dar în luna februarie, la cele aniversare, se strâng mai muli oameni ca de obicei. De data asta, am umplut separeul de la Oxygen Bistro. Și încă o cameră, în care am dansat. A fost prima dată când am făcut un eveniment aici. Ne-a plăcut, vom mai veni cu siguranță.

În timp ce așteptam să ne vină mâncarea (care a fost bună, apropos), ne-am bucurat de cadourile de la câțiva din prietenii noștri. Și anume o degustare de pahare cu vinuri de la Sâmburești. Prietenul nostru Narcis Neagoe ne-a vorbit mai multe despre vinuri. Eu și Costinel am dat iama-n rose, în timp ce ceilalți au participat la degustarea de pahare. Aș fi participat și eu, dar nu ar fi fost corect pentru ceilalți, evident. Vă las filmarea făcută de Daniel:

Secretul este că în pahare era acelaș vin, din aceiași sticlă. Diferența era dată de forma și dimensiunile paharelor. A fost o lecție importantă: contează și felul în care bei, nu doar ce bei.

Între vinuri ne-am potolit setea cu Aqua Carpatica, alți prieteni de-ai noștri care ne-au trimis cadouri.

Ne-a trebuit energie până la miezul nopții

Blogmeet-ul a fost sâmbătă, tocmai pentru că ne-am petrecut mai mult că de obicei. La miezul a venit și tortul făcut de mama lu’ Geordan. Altă tradiție a noastră (mai veche decât mine).

Cam așa a fost blogmeet-ul aniversar. Cu răsfăț culinar, socializare, dans, într-un mediu prietenos, alături de oameni minunați. Acum, tot ce ne rămâne este să avem un an și mai productiv și plin de evenimente, că să avem ce sărbători și anul viitor!

Aruncă un ochi pe blog să vezi despre ce alte chestii am mai scris. Lasă un comentariu mai jos cu părerea ta și, de ce nu, dacă ți-a plăcut, un like/share m-ar ajuta mult. Mulțam!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.