Experiența mea cu agenția BLITZ imobiliare care acum e și în Craiova

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Când vine vorba de imobiliare, noi încă suntem puțin în urmă. Mă refer la nivelul cum se întâmplă tranzacțiile, Nu la prețuri, că acolo stăm „bine”. Conform unei statistici pe care am aflat-o recent, vă zic mai jos unde, doar 1 din 4 tranzacții imobiliare se efectuează printr-o agenție sau agent. Adică doar 25% din populație apelează la un expert când vine vorba de imobiliare. Cumva oamenii preferă să își bată capul singuri, cu anunțuri prin ziare și pe internet, recomandări „din gură în gură” și mai știu eu ce alte canale există acolo în lumea reală. Eu unul sunt de părere că timpul meu e prețios, și nu trebuie să-mi bat capul cu chestii la care nu mă pricep. Că nu tre’ să mă pricep eu la toate și să le fac singur. Când am nevoie de ceva care este în afara spectrului meu de abilitați, apelez la un expert. Când mi se strică mașina, o duc la mecanic, nu stau eu cu ciocanul și cheia de 14 într-o mână și telefonul cu tutoriale în cealaltă încercând să-mi dau seama de ce nu pornește. Și la fel procedez în mai multe domenii. Inclusiv acesta al imobiliarelor, desi până acum nu am avut tangențe cu el. Însă cumva s-a nimerit că fix când aveam nevoie, au apărut și cei de la Blitz Imobiliare în Craiova și am luat-o ca pe un semn că ei sunt experții cu care tre’ să lucrez.

Cine sunt BLITZ Imobiliare?

Înainte să vă zic mai multe despre cât de palpitantă este viața mea, hai să vă dau câteva informații despre Blitz Imobiliare dacă tot m-am apucat. Și după vă zic și cum a fost la evenimentul lor de lansare, și cum a decurs colaborarea mea cu ei.

Dacă nu v-ați prins, Blitz este o agenție de imobiliare și poate puțin mai mult de atât. La modul că Blitz oferă clienților și colaboratorilor o gama completă de servicii imobiliare integrate. Se ocupă cu toate tipurile de solicitări pe ambele segmente: cel rezidențial și cel comercial. Și le oferă clienților o gamă variată de opțiuni, înainte, în timpul și chiar și după finalizarea tranzacției. Adică fac de toate. Și fac bine.

Pe lângă partea cu imobiliarele, Blitz oferă și servicii de design interior, de mutare, de curățenie, asistență juridică și consiliere financiară gratuită. Și au peste 700 de parteneri din peste 44 de domenii de activitate, la care oferă reduceri considerabile.

Pe lângă asta, au oameni specializați pe departamente, deci se pot ocupă mai fiecare tip de nevoie pe care o poate avea un client. La momentul actual au undeva la 160 de agenți Blitz.

Și totul a pornit în 2010, în Cluj. Cu ceva simplu, cu capital 100% românesc. Iar în doar 12 ani, au ajuns să se extindă în 12 orașe. 11 din Romania și mai nou, și în Dubai. În caz că vă place Dubaiul. Și, de curând, au ajuns și în Craiova!

Evenimentul de lansare Blitz în Craiova

Bine, neoficial Blitz Imobiliare testează zona Craiovei de vre-un an. Dar săptămâna trecută, adică mai 2022, a avut loc lansarea oficială a agenției Blitz în Craiova.

Sediul Blitz Craiova
Sediul Blitz Craiova

Și, desigur, am fost și eu acolo. Că de ce nu? Daca vă întrebați „de ce da?” pentru că m-a chemat un prieten care este acum agent Blitz. Și mi-a zis că o să fie „un eveniment mișto” și eu am zis „da, sigur, imobiliare, îmi plac imobiliarele, hai că vin” și apoi el a zis „o să avem și candy bar și vinuri și trabucuri și chestii” și eu am zis „mă convinsesei deja, dar acum sunt și mai entuziasmat”.

Trecând peste glumele mele semi-amuzante, chiar am fost la evenimentul de lansare Blitz Imobiliare la Craiova și chiar a fost un eveniment super tare. După cum vă ziceam, ei deja își desfășurau o parte din activități pe aici pe la noi, de vre-un an. Dar acum e oficial. Au și sediu și toate cele. Că’s buni în ceea ce fac și își permit, no?

A fost un eveniment cu speakeri de seama. De la CEO-ul Blitz, la reprezentanți din administrația publică a Craiovei, dezvoltatori și oameni de afaceri. În frunte cu Ana Maria Cruceru care este „responsabilă” pentru apariția agenției Blitz și la Craiova.

Program și speakeri la evenimentul de lansare Blitz Imobiliare Craiova
Program și speakeri la evenimentul de lansare Blitz Imobiliare Craiova

Și au vorbit despre cifre și despre evoluție, atât a Blitz dar și a pieței imobiliare în general. Și au zis de trecut dar și de viitor. Și-au dat și informații „din spatele scenei”. Și-a fost foarte tare. Și au avut și foarte mulți invitați, tot din domeniile mai sus menționate.

Evenimentul de lansare al Agenției Blitz Imobiliare la Craiova
Evenimentul de lansare al Agenției Blitz Imobiliare la Craiova

Ce vedeți în poza de mai sus nu este tot. Iar după prezentările oficiale, desigur că a fost și o parte de networking, cu o degustare de vinuri de la Domeniul Dascălu. Dar din păcate noi aveam o altă degustare la care trebuia să ajungem, așa că nu am putut sta până la final. Însă am făcut networking în pauze. Care noi? Pai am fost și cu niste colegi bloggeri, că să nu mă duc cu mâna goală.

Echipa de șoc la lansarea Blitz Imobiliare Craiova
Echipa de șoc la lansarea Blitz Imobiliare Craiova

Experiență mea cu Blitz Imobiliare

Eu de mult mă gândesc să intru pe piață imobiliară, dar încă nu am ajuns la nivelul ăla cu investițiile mele. Deci nu m-am confruntat în mod direct cu acest domeniu. Însă mă pasionează oricum, deci știu informații despre. Că așa am și aflat de Blitz Imobiliare, înainte de lansarea lor oficială. Și nu știu cum se face că uneori mie mi se aliniază planetele foarte drept. Adică nici nu am participat bine la eveniment, că anumite circumstanțe de care nu vreau să vă zic acum, m-au făcut să am nevoie de a găsi un apartament pentru închiriat. Și ce credeți că am făcut? M-am chinuit singur? Nu, că nu’s nebun. Am apelat la profesioniști. Adică la Blitz Imobiliare Craiova. Și a doua zi deja eram cu agentul în vizite la apartamente. Asta fiind duminică. Iar luni, persoana în cauza deja era mutată în apartament. Asta numesc eu profesionalism. A fost economisit timp, și sunt sigur că și mulți nervi. Sunt sigur și că comisionul pe care l-am dat nu valorează cât timpul și efortul și răbdarea pe care le-am scutit apelând la echipa Blitz (Mulțumesc Raluca și Lucian).

Ceea ce voiam să vă zic este că, daca aveți nevoie de servicii, apelați la profesioniști. În orice domeniu. Iar dacă domeniul ăla este imobiliare, chiar dacă e vorba de terenuri, case, apartamente, spații comerciale, de vânzare sau de închiriere, puteți apela cu încredere la Blitz!


2 comentarii

Serban Violeta · 20/11/2023 la 16:49

Cu părere de rău va spun ca sunteți o firmă care minte clienții și nu prezintă clar comisioanele. După ce discuți una cu agentul, iți cere semnătura în aplicație și la sfârșit te trezești cu comision dublu. Rușine!

    MarianBuzarnescu · 22/11/2023 la 08:06

    Îmi pare rău că ai avut o experiență neplăcută cu Agenția Blitz. Poate a fost o eroare de comunicare pe undeva, nu am de unde să stiu. Și eu sunt doar un client, și experiența mea cu Blitz Craiova a fost una bună, am găsit rapid și în buget ce căutam cu ajutorul lor.

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.