Cadouri de primăvară: bijuterii de argint

Publicat de MarianBuzarnescu pe

A venit primăvara! Da’ nu prea. Că’s temperaturi cu minus și bate vântu’. Și mai ninge din când în când. Dar, măcar calendaristic, este primăvara. Și asta e un prilej de bucurie, mai ales pentru noi bărbații, că au trecut toate minunatele sărbători tematice, în care trebuie să facem cadouri sexului frumos. Nu mă înțelegeți greșit, îmi place să fac cadouri. Sunt o fire darnică, de fel. Dar când în 2 luni sunt 5 sărbători la care „trebuie” să faci cadouri, la mai multe persoane, că na, „trebuie”, devine puțin stresant? Adică trebuie să vii mereu cu idei noi, să fii inventiv. Până la urmă, câte idei de cadou poți avea? Florile și dulciurile sunt okay, dar sunt perisabile. Mie îmi place să fac cadouri ori utile, ori care să rămână acolo, să-și amintească persoana respectivă de mine. Haine? Decât dacă cunoști foarte bine persoana. Cărți? Nu toată lumea citește cărți, adică suntem în 2022, s-au inventat audiobook-urile. Pot fi anumite lucruri specifice, în funcție de persoana și caz, însă de cele mai multe ori nu asta este situația. În schimb eu am găsit ceva ce „place la toată lumea”. Vorbind de sexul frumos, adică. La toate le plac bijuteriile. Și când vreau să merg la sigur, cu asta merg. Cu bijuterii de argint, că sunt mai drăguțe și mai elegante. Și mai ieftine am observat că multe din femeile din viață mea preferă argintul. Cred că e un lucru bun, înseamnă că nici una dintre ele nu este vârcolac.

Spre exemplu, am câteva prietene, amice, tovarășe, cum vreți voi să le ziceți, care au brățări de argint. Pe care își pun charmuri. Nu știam de chestia asta până acum câțiva ani. Dar aparent, pe o brățară poți pune mai multe charmuri. Deci e că și cum le-ai colecționa. Cum colecționam pokemoni când eram copii. Sau cum colecționez eu acum sticle de vin. Mi se pare o chestie mișto. Poți tine la mana câteva zeci de charmuri. Fiecare cu amintirile proprii. Parca era și o melodie, ceva cu colecționatul de amintiri?

Și așa că m-am gândit că de 8 martie să iau câteva astfel de charmuri, pentru fanele mele. Că sunt o persoană minunata. Dar trăim vremuri incerte, așa că nu prea am avut timpul sau dorința de a merge la vânat de charmuri/bijuterii argint/cum vreți voi să le ziceți prin mall-uri și magazine. Mai ales că vremea de afară îmi displace teribil, și ați văzut cât s-a făcut prețul la benzină? Din fericire, avem internet. Așa că pentru a economisi timp, nervi și de ce nu, chiar bani, am dat comandă pe net.

Venda Jewelry, mai mult decât simple bijuterii de argint

Am găsit site-ul ăsta mișto cu bijuterii argint de toate felurile. Brățări, cercei, coliere, inele (dar de astea mă cam feresc, am avut câteva experiențe neplăcute, cu inele, poveste lungă) și desigur charmuri. Și partea bună e că sunt direct pe internet, poți să te uiți la ele cu atenție și să alegi ce trebuie, din confortul propriei tale case. Că să nu te distragă aglomerația din mall-uri. Sau mai știu eu ce. ȘI o altă parte super mișto este că unele din ele sunt ediție limitată, sau chiar unice. Adică aduc încă în plus de originalitate. Că din nou, dacă iei din mall, e posibil să mai fie alte câteva zeci de persoane care au același model. Așa, dacă iei găsești ceva pe placul persoanei căreia vrei să îi faci cadoul, poți să o impresionezi și mai mult, dându-i ceva ce nu a văzut deja prin magazinele pe unde își petrece timpul liber. Prietenelor mele le place să se plimbe prin magazine în timpul liber, știu, e ciudat.

Dar da, mai ales la charmuri, chestia asta mie mi se pare foarte tare. Adică charmul de la mine, unic și special, care o să ajungă pe o brațara pe care mai sunt încă vreo 10, o să iasă mai mult în evidență. Sau cel puțin asta ar fi ideea.

În orice caz, e mișto, și voiam să vă zic și vouă de el. Adică uite ce drăguțe sunt charmurile astea 2 cu inimioare pe care le-am luat (:

Charmuri de argint <3


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.