Tovarășii Bordea și Micutzu aduc Partidul Comedianților Români la Craiova pe 7 noiembrie

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Politicienii vor fi făcuți “frigărui”: Bordea și Micutzu fac Marea Adunare a Partidului Comedianților Români pe 4 și 5 noiembrie la Sala Palatului

Comunicat Oficial de presă

Dragi tovarăși, cu prilejul campaniei electorale, partidul vă cheamă la adunare. Tovarășii Bordea și Micutzu au înființat PCR, Partidul Comedianților Români, și se pregătesc să plece prin țară, să dea sfoară. Și circ, poporului. Găleți și ulei nu cred că dau. Dar trebuie să vă mulțumiți cu glume și voie bună, pentru că după ce dau startul la Sala Palatului în București pe 4 și 5 noiembrie, vin și la Craiova pe 7 noiembrie. Practic, suntem primul stop, după capitală. Ar trebui să ne simțim mândri!

Nu e prima oară când tovarășii Bordea și Micutzu vin la Craiova

Cu vreo 11 luni în urmă, prin octombrie 2018 băieții au mai venit cu un show la Craiova, însoțiți de tovarășul Ion Iliescu Badea. Atunci au venit să strice o generație. Acum, după ce au stricat-o, după ce au luat mințile publicului, vin din nou să-i facă să adere la Partidul Comedianților Români.

Comunicat oficial de adeziune la Partidul Comedianților Români
Comunicat oficial de adeziune la Partidul Comedianților Români

Pe mine m-au racolat înainte și m-au pus să le transmit mesajul mai departe. Citez:

Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta ţi-au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice! Popor carpato-danubiano-pontic, eşti convocat la discursul umoristic destoinic prezidat de Bordea şi Micutzu!

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Popa Claudiu, Cortea Nelu, Bucălae Radu şi Adrian George.

Seara va fi deschisă de aripa tânără, viitorul glorios al poporului nostru vesel – Ioana Luiza şi Florin Gheorghe.

Cine sunt băieții ăștia amuzanți?

Mai are rost să vă zic cine sunt acești Micutzu și Bordea? Micutzu este deja un nume greu pe scena stand-up-ului românesc (v-ați prins? Pentru că e gras? Nu, nu sunt rău, zice chiar el asta). Sigur l-ați văzut pe la TV, sau pe YouTube, sau chiar live pe la spectacolele sale. Nu ai cum să îl ratezi.

Be Bordea probabil l-ai văzut la fel, la TV. Cel mai probabil la Capatos, unde e angajat pe post de recuzită. Probabil cel mai bine plătit cactus din televiziune. Din nou, chiar el a zis asta, nu sunt eu rău.

Show-ul asta nou al băieților intitulat sugestiv “Partidul Comedianților Români” pleacă în turneu național imediat după spectacolul de la Sala Palatului, cum vă ziceam mai sus. Până acum au fost anunțate următoarele orașe:

  • Craiova 7 noiembrie,
  • Timişoara 9 noiembrie,
  • Cluaj Napoca 10 noiembrie,
  • Bacău 15 noiembrie,
  • Braşov 17 noiembrie,
  • Galați 8 decembrie,
  • Iaşi 13 decembrie.

Turneul Partidul Comedianților Români este produs de Headline Management și Sublime, biletele se găsesc pe sublime.ro.

Descoperă alte evenimente mișto la care am participat prin categoria de evenimente a blogului!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.