Colecția Momente Aroma Land – Viața e prea scurtă să nu te bucuri de ea cu toate simțurile

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Care-i cea mai importantă unitate de măsură pentru timp? Anul? Minutul? Ziua? Secunda? Depinde dacă ești istoric sau astrofizician. Dar pentru omul de rând, cred că întrebarea are un moment ceva mai abstract. Și anume, momentul. Care nu are o durată bine definită. Nu știm câte secunde sau ore are momentul. Dar știm că de cele mai multe ori, acesta e scurt. Dar este important. Mereu ne referim la momente ca la ceva marcant în viața noastră. De cele mai multe ori, așteptăm momentul potrivit sau oportun ca să facem un lucru. Și uneori acesta nu vine. Alte ori, putem defini cu exactitate momentul care ne-a schimbat viața. Când am luat o decizie importantă, sau am întâlnit persoana aceia, sau am spus ceva ce am ținut prea mult în noi. Nu mai știm exact ora și minutul la care s-a întâmplat. Și probabil nici cât a durat, efectiv. Dar ne amintim momentul. Încep din ce în ce mai mult să îi înțeleg pe cei care iți zic să „trăiești momentul”, și e ciudat, nu știu dacă mă maturizez, mă apropii de Nirvana sau am o criza a vârstei aproape mijlocii. Dar încep să înțeleg carpe diem-ul. Și oarecum despre momente e și articolul asta. Adică e inspirat de Colecția Momente Aroma Land. Pentru că după cum spune și titlul, viață e prea scurtă să nu te bucuri de ea cu toate simțurile.

Dacă stai puțin să te gândești la câte generații au fost înaintea ta, câte mii de ani a existat rasa umană înainte să te naști tu, câte milioane de ani a existat viață pe planeta asta minusculă din vasta imensitate a spațiului și câte miliarde de ani a existat Universul înainte că primul „om” să se gândească la conceptul ăsta, sau câte miliarde de ani va mai exista după ce nu vom mai fi, o să-ți dai seama cât puțin înseamnă de fapt un moment. Nu vreau să intru în polemici spirituale sau s-o dau în nihilism. Încercam doar să pun în perspectivă viața omului de rând în raport cu… restul. Că momentan nu știm ce vă mai fi, abia știm ce-a fost. Și suntem prea devreme să aflam răspunsurile. Deci nu putem decât să ne focusăm pe viețile noastre, și cum ar spune francezii „make the most of it„. Adică să ne bucuram pe cât posibil. Să o facem frumoasă. Că e a noastră. Și doar pe asta o avem?

Nu voaim să filozofez chiar așa mult. Ideea e că simțurile noastre trebuiesc răsfățate. Ori de câte ori avem ocazia să facem asta. Cu văzul și auzul e ușor, mai vezi un tablou, mai asculți o muzică, te mai bucuri de un film. Și cu gustul, să zicem, mai ales dacă ești gurmand ca mine. Mai bei un vin, mai mănânci ceva bun. Cu atinsul, na, fiecare cu plăcerile lui. Dar cu mirosul e mai greu. Mai ales dacă stai la oraș și nu ai un camp cu flori în spatele casei. Mi se pare că pe asta îl cam ignorăm, mai ales noi, bărbații. De ce? N-ar trebui. Că, citiți iar titlu, să nu mă mai repet. Deci azi vorbim din nou de aromaterapie. În ciuda introducerii ăsteia filozofice. Vorbim de Momente Aroma Land.

Aromaterapie, pentru că și nasul tău merită

Cum ziceam, eu v-am mai zis vouă de aromaterapie până acum. Este, după cum puteți bănui, terapia prin arome. Adică mirosuri, preferabil plăcute. Să-ți răsfeți și olfactivul, nu doar celelalte simțuri. Și eu de când m-am apucat de asta, parca sunt mai fericit. Și am adunat ceva „instrumente” de-a lungul acestei perioade.

Momente Aroma Land și restul arsenalului meu pentru aromaterapie
Momente Aroma Land și restul arsenalului meu pentru aromaterapie

Când e vorba de aromaterapie, rămân fidel celor de la Aroma Land. Că au de toate: bețișoare parfumate, săculeți parfumați, lumânări parfumate, uleiuri parfumate. V-ați prins, cam orice chestie parfumată pe care o poți folosi că să iți răsfeți nasul. Mie-mi plac cel mai mult uleiurile parfumate. Și le folosesc în mod constant. Și dimineața când îmi fac tabieturile, și seara când vreau să mă relaxez după o zi grea de făcut orice oi fi făcut eu în ziua aia.

Aromaterapie cu uleiuri parfumate
Aromaterapie cu uleiuri parfumate

Și asta ne aduce la ce vă ziceam eu la început. Colecția Momente Aroma Land.

Ce este Colecția Momente Aroma Land?

Este o gamă nouă de uleiuri parfumate lansată de magazinul meu favorit de unde îmi iau toate jucăriile pentru aromaterapie. Adică Aroma Land. Și colecția asta noua merge mai presus de simple arome. Se bazează pe trăiri și sentimente. Sau, momente, după cum îi sugerează și numele.

Momente Aroma Land - Foto împrumutată de la Xaara
Momente Aroma Land – Foto împrumutată de la Xaara

Mai exact, colecția Momente Aroma Land vine cu 6 noi uleiuri parfumate, special concepute pentru aromaterapie. Fiecare dintre acestea este o simbioză intre alte arome, și poartă nume corelate trăirilor cu care sunt asociate:

  • Pasiune – ce îmbină arome de orhidee și santal;
  • Inspirație – o sinergie între aleo vera și vanilie;
  • Optimism – simbioza dintre lavandă și salvie;
  • Vitalitate – combină miresme de violete și fructe de pădure;
  • Dorință – unește trandafiri și mosc
  • Claritate – gardenie, bergamotă & mentă.

Ai deci o gamă variată de „momente” din care să să-ți alegi. În funcție de momentul din viața ta. Bine, la mine funcționează puțin altfel. Eu folosesc ce-mi trebuie în momentul respectiv. De asta preferatele mele sunt optimismul și pasiunea 🙂

Optimism și pasiune
Optimism și pasiune

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.