Craiova Jazz Festival 2019 la Filarmonica Oltenia-10 și 13 Septembrie

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Craiova Jazz Festival, după cum îi spune și numele, este un festival de muzică Jazz care va avea loc la Filarmonica Oltenie între 10 și 13 Septembrie 2019. Craiova Jazz Festival este la a 3-a ediție, prima ediție fiind în 2017. Eu am fost spectator la ediția a 2-a, din 2018, și voi fi cu siguranță și la ediția de anul ăsta.

Programul Craiova Jazz Festival 2019

Primul concert din cadrul festivalului va fi marți,10 Septembrie începând cu ora 19:00. Atunci ne vor încânta Oltenia Big Band (care au fost prezenți și la edițiile trecute) și invitații lor. Pe lângă jazz ne putem aștepta și la influențe de swing, blues, modal jazz, latin-jazz-fusion, cuban-brazilian jazz ș.a.m.d. Va las mai jos câteva fragmente dintr-un concert de-al lor:

Miercuri, 11 Septembrie, în a doua zi a festivalului vin în premieră craioveana Arya Jazz Band cu albumul „LIVE SESSION:GO!”. Tot la 19:00 și tot la Filarmonica Oltenia Craiova.

Apoi Joi, 12 Septembrie, îi avem pe Ana Mardare și Tudy Zaharescu Jazz&Soul Band, cu melodii din anii 40, jazz, standard jazz, dance, disco, funk, R&B, rock and roll, swing, latin, brazilian, reggae și soul.

În ultima zi a festivalului, adică, Vineri 13 (când alții ar zice că e cu ghinion), noi avem ocazia să-i vedem și auzim în concert pe Cico’s Jazz Orchestra (Germania) Feat. Oltenia Big Band.

Pe lângă numele de pe afiș pe care vi le-am înșirat eu mai sus, vom avea parte și de alte surprize.

Prețurile biletelor sunt după cum urmează:
40 lei;
10 lei (elevi, studenţi, seniori).
Preţ abonament:
100 lei pentru toate cele 4 seri.

Biletele şi abonamentele se găsesc la agenția Filarmonicii „Oltenia” Craiova. Programul de lucru este de Luni până Vineri între 10:00-18:00 iar pentru informații suplimentare puteți apela 0251.414.698 sau la Filarmonica Oltenia.

Afis Craiova Jazz Festival 2019

Descoperă alte evenimente mișto la care am participat prin categoria de evenimente a blogului!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.