Cum să îți dai seama dacă prietena ta e nebună

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Ai o iubită sau o prietenă și nu ești sigur dacă are toate țiglele pe casă? Sau poate îți place de o tipă, dar înainte să te avânți în ceva serios vrei să te asiguri că nu e nebună? Femeia, această creatură mirifică, este adesea greu de înțeles. Din fericire pentru tine, cititorule, voi scrie acest ghid pentru a te ajuta să îți dai seama dacă femeile din viața ta sunt sau nu nebune!

E geloasă și vrea mereu să îți citească mesajele

Gelozia este un lucru destul de comun în relații. În principal în relațiile în care nu se comunică eficient. Uneori este un semn bun, ca persoanei de lângă tine îi păsa. Dar uneori femeile duc chestia asta la un alt nivel. S-ar putea ca prietena ta să fie nebună dacă îți citește mereu mesajele și se aprinde de la orice chestie minusculă. Colegă de servici? Vară-ta? Cine naiba e Telekom ăsta și de ce îți dă mesaj la ora asta? Ok, uneori e dubios când te sună „Pizzeria” pe tine. Dar asta nu e motiv că prietena ta nebună să pornească o ceartă…

Are o problemă cu timpul

Nu știu exact de ce, dar majoritatea femeilor au o problemă cu aprecierea timpului. Foarte des „sunt gata în 5 minute” pot însemna că ai de așteptat după ea 2 ore. Probabil timpul, fiind relativ, se scurge diferit în viața reală față de tărâmurile supranaturale în care trăiesc femeile. Pe lângă asta, unele femei țin să irosească ore în șir cu ritualuri ciudate, cum ar fi zidirea zonei faciale proprii, sau vorbitul pe perioade exuberante la telefon. Timp care ar putea fi folosit în scopuri mult mai productive, de o persoană care nu e nebună.

Are o afinitate ciudată față de obiecte inanimate

În societatea modernă, o femeie este catalogată că fiind nebună dacă locuiește singură și are mai mult de 3 pisici. Însă dacă o femeie are 200 de perechi de pantofi este total normal. Materialismul este o chestie întâlnită la ambele sexe, numai că la femei este o problemă mult mai gravă. Unele femei au mania asta, a cumpărăturilor. Adică se relaxează cumpărând chestii de care nu are neapărată nevoie. Și crede-mă, numai o nebună ar cheltui mai mulți bani decât produce, pe machiaj, haine și mâncare din ficat de gâsca suedeză pentru bișonul ei. Unele femei merg atât de departe cu chestia asta încât se atașează emoțional de anumite obiecte. Ajung să iubească obiecte fără viață mai mult decât prietenii ori familia. S-ar putea să am eu câteva șuruburi slăbite, dar o astfel de femeie mi se pare nebună.

Nu știe ce vrea

Asta este una din cele mai cunoscute atribute ale unei femei. Ceea ce nu știi tu defapt este că femeia știe foarte bine ce vrea, însă nu vrea să îți spună. Vrea să îți dai tu seama, prin puterile tale para-psihice. Sau mai rău, vrea ca tu, masculul feroce, să iei decizia pentru ea, pentru că de asta ești mascul feroce. Apoi să se supere că nu ai ales ce voia ea defapt. Dacă nici asta nu e semn de nebunie, nu știu care e. Există totuși posibilitatea ca ea chiar să nu știe ce vrea. Adică să treacă de la o stare la alta, de la a dori X chestie la a vrea Y chestie, apoi iar X chestie și tot așa. Asta se numește personalitate multiplă. Adică este ambivalentă. Bipolară. Ca Charlie Sheen. Și știm cu toții că asta este o condiție medicală serioasă.

Îi place să fie rănită sau tratată ca pe o ființă inferioară

Unele femei sunt masochiste, la propriu. Adică din când în când simt nevoia să fie tratate că niște cârpe și să se șteargă pe jos cu ele. Nu știu care-i faza. Pur și simplu vor să sufere, să aibă motiv că să plângă și să-și strice rimelul de 200 de lei pe care i l-ai cumpărat. Probabil din cauza dereglărilor hormonale. Și eu dacă aș sângera din penis 5 zile pe luna aș fi puțin supărat. Ideea e că au rămas cu un complex de inferioritate de pe vremea când nu aveau drepturi, așa că cele mai multe femei vor să fie tratate ca niște sclave fără opinie, din când în când. Altfel s-ar plictisi… Unele ființe posesoare de logică ar găsi asta ca un semn de nebunie. Însă pentru femei e complet normal. Și asta este unul din momentele alea când tu ca mascul feroce trebuie să îți dovedești superioritatea, și să o desconsideri. Dacă ești drăguț și te gândești la sentimentele lor, și încerci să le satisfaci nevoile hormonale prin moduri amiabile, nu ești mai bun ca prietenele ei. Bun venit în friendzone, fraiere!

E femeie, evident că e nebună

Ok, poate trebuia să încep cu asta, dar unde mai era articolul? Ideea e că toate femeile sunt nebune. E o chestie din fabrică. Dacă femeia ar veni cu un manual de instrucțiuni, pe prima din cele un milion două sute treizeci și patru de mii șapte sute nouă pagini ar scrie mare „Atenție, conține doze concentrate de nebunie”. Să zici că o femeie e nebună e ca și cum ai zice că rușii beau vodcă. Și cu cât o să accepți mai repede ideea asta, cu atât viața ta o să fie mai ușoară. Dacă pleci de la premiza că e nebună, nu vei mai fi surprins când va face ceva să dovedească acest lucru. Să fii pregătit din avans e cea mai bună metodă de a preveni eventualele crize de nebunie!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.