Dacă iți place Depeche Mode, vino la Circle of Love

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Ați auzit de Depeche Mode, nu-i așa? Că dacă nu, nu mai suntem prieteni. Depeche Mode aș zice că sunt o legendă, nu se poate să nu fi auzit de ei, sau măcar să le fi auzit melodiile, chiar dacă nu v-ați dat seama.

În caz că chiar nu știți cine sunt Depeche Mode, ei bine sunt o formație britanică, fondată în 1980. Cântă rock alternativ, electronic rock, dance rock și genurile afiliate.Au scos vreo 13 albume până acum, și se zvonește că ar scoate unul și în 2017.

Pe la noi au fost „în vogă” după anii ’90, că să zic așa, că pe vremea comunismului era cam greu. Dacă ați avut noroc, părinții voștri au fost fani Depeche Mode, iar voi probabil ați crescut în perioadă lor de „glorie„, deci cu muzică bună. Eu nu prea am avut norocul ăsta, și i-am descoperit mai târziu, când mi-am dat seama și eu ce înseamnă muzică de calitate. Asta nu înseamnă că nu am devenit un fan „întârziat”. Nu au cum să nu îți placă melodii ca „People are People„, „Enjoy the Silence„, „Strangelove„… lista ar putea continua. Probabil favorita mea este „Personal Jesus„, care se regăsește în playlist-ul meu de melodii pe care le ascult mereu când simt nevoia să „iau o pauză de la realitate„.

Am aflat de curând că pe data de 12 Noiembrie o să se organizeze pe la noi pe la Craiova, la „Teatrul Național Marin Sorescu” un eveniment, un musical multimedia, intitulat Circle of Love. Vă întrebați ce legătură are asta cu Depeche Mode, nu-i așa? Ei bine, la Circle of Love un eveniment mai neconvențional, este practic o poveste de dragoste, sau mai bine zis ce se întâmplă după o poveste de dragoste (căci din experiența proprie vă pot spune că nu e ca în poveștile cu happy end). Ei bine în textul spectacolului sunt integrate versuri din melodiile celor de la Depeche Mode. Pe lângă ăsta, va fi un live band care va interpreta strict melodii Depeche Mode și deasemenea proiecții din clipurile lor.

Mi s-a părut o idee foarte interesantă, și am fost foarte entuziasmat să aflu că spectacolul se organizează la mine în oraș. M-am gândit să îl împărtășesc cu voi, căci îmi sunteți simpatici. Dacă vi se pare interesant, nu uitați – Sâmbătă, 12 Noiembrie, Teatrul Național Marin Sorescu, Sala Amza Pellea. Ora 18:00. Mai multe detalii puteți găsi >aici<.

P.S. Dacă nu v-am convins eu sa veniți, poate va convinge trailerul de mai jos 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=cKboBv3J5Mw&feature=youtu.be

Psst, hey tu, aruncă un ochi pe blog să vezi despre ce alte chestii am mai scris. Lasă un comentariu mai jos cu părerea ta și, de ce nu, dacă ți-a plăcut, un like/share m-ar ajuta mult. Mulțam!


2 comentarii

Depechar Natural · 09/11/2016 la 13:12

Vezi cum te-am prins ca n-ai citit articolul meu? Macar asa, din patriotism local ar trebui sa stii ca Depeche Mode prinsese deja in Craiova inainte de ’89. Nu-mi cere detalii ca n-as sti cum sa-ti explic. Poate pe filiera sarbeasca, poate pe alte filiere, cert este ca eram fani Depeche Mode inainte de ’90. Asa-s oltenii, rapizi da’ buni 🙂

    Marian "Barbosul" · 10/11/2016 la 11:43

    Ba’chiar am citit, la tine era un caz mai special 🙂 Si spre apararea mea, eu nici nu eram conceput pe acea vreme, m-am inspirat din ce-am auzit pe la lume

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.