Despre

Salut! Asta e partea aia a blogului în care trebuie să scriu despre mine. Ciudat este că mie nu îmi place să vorbesc despre mine. Știu, e puțin contradictoriu. De ce mai am blog?

În orice caz, eu sunt Marian. Și după cum probabil ți-ai dat seama, te afli pe blogul meu. Poate că unii mă știu drept Bărbosul, de pe vremea când scriam comentarii(bărboase). Dar asta era în trecut, iar trecutul nu este important. Și nici viitorul. Și nici prezentul. Defapt, timpul este un concept inventat care nu a putut fi dovedit științific până acum. Dar ne îndepărtăm de la subiect, trebuia să vorbesc despre mine.

Ei bine eu sunt Marian și îmi place foarte mult engleza. Probabil veți găsi și articole în engleză pe undeva pe aici. Și de asemenea romgleza cam în toate articolele. Știu că unii oameni nu suportă romgleza, dar ăsta e blogul meu și scriu ce vreau pe el. Comprendre? Îmi promisesem că măcar aici o să fiu serios și nu o să fac glume neserioase. Cred că am o problemă.

În orice caz, probabil ești curios despre ce poți găsi pe blogul meu, de asta ai venit la secțiunea despre, nu? Ei bine, scriu de obicei de chestiile din viața mea. Evenimentele la care particip, recenzii la diverse, comentarii semi-filozofice despre existența umană, glume proaste. Și despre pasiunile mele. Cum ar fi blogging-ul, design-ul și fotografia. Am observat că foarte multă lume nu știe ce face pe internet, din fericire m-am hotărât eu să îi învăț.

Sunt mândru membru ASBO și participant la evenimentele aferente. În special cele cu Brânzeturi cum se…cuVin și Blogmeet. Mă ocup cu multe și știu și mai multe. Mult prea multe pentru a le putea compresa în pagina asta.

Probabil v-am speriat deja. Dacă vreți să mă cunoașteți mai bine, o puteți face citindu-mă, sau stălkuindu-mă pe profilele de social media pe care le puteți găsi în stânga sus, în bara de meniu.

Sau puteți să citiți ce au scris alții despre mine, poate ei reușesc să îmi facă reclamă mai bună.

Nu în ultimul rând, putem să stăm de vorbă. Trimite-ți un porumbel călător la contact[at]marianbuzarnescu.ro și ne descurcăm de acolo.

Eu, Marian Buzărnescu, pe malul Dunării, seara (2018, colorized)

Eu, Marian Buzărnescu, pe malul Dunării, seara (2018, colorized)