Dine-in cinema la Craiova-Ecranizare Marele Gatsby la Chicago Pub & Other Social Events

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Nu știu ce ați făcut voi în pandemie, dar eu nu prea am avut o viață activă. Nici online, nici offline. De asta m-am bucurat când s-au mai ridicat din restricții, că am putut să mai particip la câteva evenimente, chiar dacă nu la fel cum o făceam înainte de starea asta de urgență. La film, cel puțin, nu mai fusesem de când am văzut Miami Bici împreună cu colegii mei din blogosferă. Și cum cinematografele sunt încă închise, m-am bucurat să văd că se caută alternative. Așa am descoperit ideea de dine-in cinema. E un fel de drive-în, doar că fără mașini, ci pe terasă, seara, la mese de maxim 4 persoane, distanțate social după cum prevede legea.

Am pus poza asta că să vedeți ecranul din spate
Am pus poza asta că să vedeți ecranul din spate

Cum e pe la Chicago Pub & Other Social Events

Pe lângă orașul ăla din Statele Unite, Chicago este și un bar la noi in Craiova, pe unde mai mergeam eu la concerte. Când se țineau concerte în baruri, that is. Mai nou, am aflat că mai au o locație: Chicago Pub & Other Social Events, care este puțin în afară Craiovei, la ieșirea dinspre Ford. Sunt vreo 6km din centru până acolo, deci nu e departe. Conceptul de dine-in cinema are ca parteneri tot Inspire Cinema.

Nu mai fusesem la locație până acum, dar cu siguranță că voi reveni. Au și piscină, deci probabil e mișto și pe zi. Noi am fost seara, după apus, ca să putem vedea filmul pe ecranul montat strategic pe marginea piscinei. Tot pe marginea piscinei erau și mesele noastre. Atmosfera a fost foarte plăcută. După o zi de muncă și o după-amiază caniculară, lângă piscină s-a lăsat o briza plăcută. Înainte de film (și in timpul lui) am savurat câteva pahare de vin cu tovarășii bloggeri. Câțiva dintre noi au și mâncat. Deși nu ai foarte multe obtiuni în meniu, mâncarea este gustoasă, iar prețurile decente.

Wine by the pool cu bloggerii, cum s-ar zice
Wine by the pool cu bloggerii, cum s-ar zice

Avantaje și dezavantaje la dine-in cinema

Ideea de dine-in nu este una rea. Singura parte negativă este că eu nu prea am fost atent la film. Nefiind într-o sală de cinema, uitam de proiecție și mă luăm la taină cu co-mesenii mei, sau mă apucăm să verific cine mi-a văzut story-urile de pe maulul piscinei. Ca la orice altă ieșire la terasă :). Cu toate astea, am prins punctele principale din film. Ecranul mare și sunetul au fost okay, chiar și din „spate” de unde am stat noi.

Marele Gatsby e un film din 2013, deci se presupune că l-ați văzut, nu mă mai apuc să îi fac recenzie. E cu Dicaprio și cu Tobey Maguire și regizat de Baz Luhrmann. Are 7.2 pe IMDB. Și e filmul din care a apărut mema asta, so..

Meme cu DiCaprio
Meme cu DiCaprio

Overall, experiența de la dine-in cinema a fost una plăcută. Voi reveni cu siguranță, mai ales că am văzut că vor să bage câteva filme super. Până se redeschide Inspire Cinema, varianta de dine-in este soluția optimă.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.