Dreams Publishing House și „Iubire și dincolo de viață”

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Ați auzit de cărți? Ca să citez un comic contemporan: „Te fac ne-prost!”. Tocmai de asta eu mi-am propus că ar fi momentul să citesc mai mult. Bine, îmi tot propun asta de vreo 5 ani de zile, când mi-am dat seama că în primii ani de facultate ajunsesem să citesc doar etichete de pe sticlele cu alcool. Nu știu ce a fost cu mine, căci în liceu chair îmi plăcea să fac asta. În orice caz, oarecum în ultimii ani am reușit să „citesc mai mult”. Pentru că orice e mai mult ca zero. Logica mea este triumfătoare din nou. Cu toate astea, anu’ trecut, deși am avut timp din plin, nu am reușit să-mi ating target-ul. Care era uimitor de mic. Am să dau vina pe pandemie, nu că sunt eu leneș. Anul ăsta însă sunt hotărât să-mi depășesc limitele. Și momentan merge bine. Trebuie să recunosc, că am și trișat puțin, ce-i drept. Adică din cele (aproape) 3 cărți pe care le-am citit în prima lună a anului, una avea vreo 20 de pagini. Dar nu puteam să nu o citesc, a fost un cadou de la Dreams Publishing House, o editură nouă în care este implicată o persoană dragă mie. Și cartea se numea „Iubire și dincolo de viață”. Ceea ce m-a intrigat. Nu de alta, dar filozofia mea este oarecum contradictorie. Adică viață dincolo de iubire.

Ce e cu Dreams Publishing House?

Ce introducere lungă am făcut, îmi cam place să bat câmpii. Poate ar trebui să scriu o carte. V-ați prins? După cum ziceam, Dreams Publishing House e o editură nouă, lansată recent, pe timpul pandemiei, de niște oameni pe care îi cunosc.

Misiunea Dreams Publishing House este să îi încurajeze pe oameni nu doar să citească, ci să și scrie. Și mi se pare o idee mișto, că parcă prea ne-am îndreptat spre alte tipuri de conținut în ultii ani. Nu mai scrie lumea cărți, cum o făcea odată.

În această direcție, cei de la Dreams Publishing House vor să lanseze în curând și un curs online pentru cei care doresc să devină autori. Trebuie să recunosc, sunt interesat. Mă bate gândul să mă apuc de scris cărți, nu doar articole ocazionale pe blog. Dar în afară de faptul că aberez mult și fac glume semi-amuzante, nu prea știu multe despre acest domeniu. Adică, am făcut o facultate care era mai mult cu numere și chestii din astea, și de scris am învățat cum să scriu algoritmi, nu cărți. Bine, am învățat mai mult de capul meu decât în facultate, dar ăsta e un subiect pentru o altă zi. Un curs de scris cărți, cred că mi-ar prinde bine, totuși.

Concurs Dreams Publishing House
Concurs Dreams Publishing House

Și dacă asta nu era de ajuns, Dreams Publishing House mai are și un concurs în derulare, până pe 13 februarie, care are ca premiu o tabletă. În caz că vă plac concursurile.

Exista Iubire și dincolo de viață?

Iubire și dincolo de viață de Rodica Mihai – Cartea pe care am primit-o cadou este, dacă nu v-ați dat seama după titlu, o poveste de dragoste. O poveste de dragoste care se întâmplă pe parcursul a mai multori ani. Ani care sunt menționați în carte. Deci puteți urmări foarte ușor acțiunea. Este foarte ușor de urmărit, având doar 20 de pagini, e o carte pe care o poți citi în pauza de masă. Nu știu dacă vă pot zice mai multe despre asta fără să fac spoilere la toată cartea.

Carte Iubire și dincolo de viață
Carte Iubire și dincolo de viață

Acestea fiind zise, cred că mă apuc de scris recenzii și la cărți, înainte de a mă apuca să scriu cărți. Deja am pus o nouă categorie pentru asta. Aveți recomandări de cărți care v-au schimbat viața?


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.