GDG DevFest Craiova 2019 pe 16 noiembrie

Publicat de MarianBuzarnescu pe

GDG DevFest vine (și) la Craiova pe 16 Noiembrie. În caz că nu știți, Google Developers Grup este comunitatea dezvoltatorilor de aplicații Google și are membri pe tot globul.

Cu câțiva din acești membri aveți ocazia să vă întâlniți la GDG DevFest Craiova 2019. Vor fi prezenți în fața voastră nume importante din lumea Google, pe care puteți să-i stresați cu întrebări despre domeniul care vă interesează. Cine vor fi speakeri la acest eveniment?

  • Shery Sheng,
  • Wekoslaw Stefanovski,
  • Maciej Treder,
  • Catalina Banuleasa,
  • Catalin Mester,
  • Andrei Ignat,
  • Cristian Lefter,
  • Victor Horescu,
  • George Bonea

Deci vor fi speakeri de prin toată lumea și chiar un speaker (de)motivațional!

Vrei și tu să vii la GDG DevFest 2019?

Evenimentul se va desfășura Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 începând cu ora 8:00, la Prestige Boutique Hotel Craiova, Strada Matei Basarab, nr. 15 (în caz că nu știți unde este, căutați pe Google maps, no?). GDG DevFest este organizat de Google Developers Grup Craiova și Scoala Informala de IT (oamenii ăia mișto care fac și cursuri de programare pe la noi pe la Craiova).

GDG DevFest nu este doar pentru dezvoltatorii de aplicații, este și pentru cei pasionați de domeniul IT, care poate vor să afle mai mult despre serviciile și aplicațiile Google deja existente. Poate fi și o rampă de lansare pentru cine dorește să devină un dezvoltator, deci dacă ți se pare interesant dar nu știi sigur dacă este de tine, evenimentul ăsta poate să-ți răspundă la întrebări.

Dacă aveți prieteni cărora credeți că le-ar place un astfel de eveniment, puteți să-i invitați cu ajutorul evenimentului Facebook.

Mai mult, dacă ești student, poți încerca să prinzi unul din cele 50 de bilete gratuite (pe baza de ID valabil de student), dar grăbește-te, stocul este limitat. Pentru restul lumii biletele costă 35 Euro și se pot achiziționa de pe site-ul oficial. Tot acolo puteți găsi mai multe informații despre eveniment, speakeri, program, etc.

Eu m-am convins că vreau să merg 🙂 dacă vii și tu, lasă-mi un comentariu, poate ne vedem pe acolo!

Descoperă alte evenimente mișto la care am participat prin categoria de evenimente a blogului!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.