Intencity 2024: Festivalul care Revoluționează Scena Muzicală din România

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Craiova, orașul muzicii și al culturii, se pregătește să găzduiască unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului: Intencity 2024! Cu un line-up spectaculos și experiențe muzicale de neuitat, acest festival promite să ofere momente magice și show-uri de neuitat pe Stadionul Ion Oblemenco. Hai să descoperim împreună de ce Intencity 2024 este evenimentul pe care nu vrei să-l ratezi vara aceasta!

Show-uri Unice și Seri Magice pe Stadionul Ion Oblemenco

Intencity 2024 este gata să revoluționeze scena festivalurilor din România prin spectacole inovatoare și proiecte muzicale unice. Unul dintre cele mai așteptate momente ale festivalului este „The Motans Symphonic”, un proiect special creat pentru acest eveniment, în colaborare cu Opera Română Craiova. Vineri, 28 iunie 2024, fanii The Motans vor avea ocazia să asculte hiturile lor preferate într-o variantă simfonică, acompaniați de Orchestra Operei Române Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru. Denis Roabeș, liderul trupei, a selectat personal 15 piese care vor fi reinterpretate într-un mod cu totul special, aducând împreună farmecul pieselor pop-rock cu sunetele rafinate ale orchestrei.

The Motans Symphonic: O Seară Magică

Concertul „The Motans Symphonic” promite să fie o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți. Pe 28 iunie, stadionul Ion Oblemenco va răsuna de acordurile melodiilor The Motans, îmbogățite de sunetul orchestrei simfonice. Această combinație inedită va crea o atmosferă magică și o seară de neuitat pentru toți participanții. Nu ratați șansa de a trăi această experiență unică, care îmbină muzica pop-rock cu eleganța și complexitatea muzicii clasice.

TehnOpera: Fuziunea Perfectă Între Muzica Electronică și Clasică

În ultima zi a festivalului, duminică, 30 iunie 2024, scena va fi electrizată de un alt proiect revoluționar: TehnOpera. Duo-ul Y do I, cunoscut pentru seturile lor avangardiste și abilitatea de a combina diverse genuri muzicale, va urca pe scena alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova. Sub conducerea dirijorului Linus Lerner și cu participarea soliștilor Laura Esposito, Cezar Ouatu și Armando Piña, TehnOpera va transforma stadionul într-o explozie de sunet și lumini. Acest spectacol va fi o adevărată revelație pentru iubitorii muzicii electronice și o ocazie unică de a experimenta live o fuziune muzicală de neuitat.

Program Main Stage Intencity 2024
Program Main Stage Intencity 2024

Fii Parte din Magia Intencity 2024

Vara aceasta, Craiova devine centrul muzicii și al distracției! Intencity 2024 este mai mult decât un festival, este o experiență care îți va rămâne în suflet. Cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova, Opera Română Craiova organizează un eveniment de excepție, care aduce împreună artiști de renume și momente muzicale de neuitat. Be IntenCity, Play IntenCity – bucură-te de atmosfera electrizantă a unuia dintre cele mai așteptate evenimente din România!

Program Sala Polivalentă
Program Sala Polivalentă

Detalii Bilete și Program Intencity 2024

Nu rata șansa de a fi parte din această experiență unică! Pentru toate detaliile despre bilete, line-up și program, accesează următoarele linkuri:

Ne vedem la Intencity 2024! Vino să trăiești momente magice și să te bucuri de muzică la cel mai tare festival al verii!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.