Lecțiile mele de înot au continuat la Plus Aqua Craiova

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Va ziceam zilele trecute despre cum începusem să învăț să înot când am fost #prinHD. Și faptul că încă nu m-am înecat se poate considera progres. Ei bine m-am decis să iau provocarea asta puțin mai în serios, mai ales că la începutul anului îmi propusesem să învăț câteva chestii noi în 2017. Așa că de ce nu ar fi înotul una din ele? Probabil karma e de aceiași părere, căci mi-a aruncat în cale o vizită la Plus Aqua Craiova. Unde tot nu m-am înecat, deci nu ați scăpat de mine.

Am fost la Plus Aqua tot cu niște bloggeri. Ajunși acolo am intrat direct în piscina interioară. În aia mare, că’s două. Dar nu am apucat să fac mare lucru, doar să mă obișnuiesc cu apa, că restu’ lumii a preferat să meargă direct afară, unde era soare. Așa că i-am urmat și eu. O parte se așezaseră să se bronzeze pe marginea piscinei, iar o parte aleseseră o masă la umbră și își luaseră o bere. ghiciți unde m-am dus. Ați zis că la masa cu bere, nu-i așa? Păi na… mă cunoașteți bine.

Am savurat noi o bere acolo și am mai vorbit d’ale noastre. Apoi cineva vine cu ideea să mergem la saună. Mi-a surâs ideea, așa că am mers la saună. Ne-am acomodat puțin la „sauna mică” apoi am mers la „sauna mare” unde am transpirat „cum se cuvine”. După experiența asta relaxantă, a mers perfect încă o bere. Și o pizza dacă tot eram acolo.

Ceilalți deja se bronzaseră și se pregăteau de bălăceală în piscina de afar. Așa că noi ne-am gândit să mai facem o ședință de saună. Dar în drumul nostru am dat de un mic grup care se strecurase la jacuzzi. Așa că ne-am băgat peste ei să le stricăm combinația. Credeau că scapă? Ha. Am aflat de la unul din ei că în piscina mică din interior există și opțiunea de hidromasaj. Așa că a trebuit să o încerc și pe aia. Da, nu prea eram adeptul activităților de genul până anu’ trecut. Așa că acum simțeam nevoia să recuperez toți anii mei de stat „pe uscat”. Noroc cu Plus Aqua.

După ce am făcut și a două ședință de saună și am testat jacuzzi-ul și hidromasajul, m-am hotărât că e timpul să întru în piscină și să mai lucrez la abilitățile mele inexistente de înotător. Și mergând eu hotărât spre piscină, trec pe lângă bar. Și îmi mai iau o bere. Nu e vina mea că ăștia de la Plus Aqua au pus barul fix lângă piscină. Oricum, am „savurat-o” repede și chiar m-am dus să înot de data asta.

Mi-a plăcut la piscina exterioară faptul că apa creștea în mod gradual. Deci am găsit o porțiune unde nu era nici foarte mică, nici foarte mare, ci exact perfectă. Adică să pot să exersez fără să mă înec. Mi-au mai dat câțiva bloggeri niște sfaturi și pot spune că am mai progresat puțin. Dar probabil încă nu aș putea salva o pisicuța de la înec sau ceva de genul. Dar mai e timp… Am văzut că la Plus Aqua sunt și cursuri de înot. Pentru începători ca mine. Ar trebui să le încerc probabil. Ar fi mai eficient, nu?

Oricum, m-am distrat așa mult la Plus Aqua încât nici nu am apucat să fac poze. Abia am făcut 10-15. Și nici una reușită. Dar așa se întâmplă când te distrezi. Trăiești clipa. No?


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.