Cum mi-a schimbat viața un masaj de relaxare profesionist

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Viața de adult nu e așa de amuzantă pe cât mi se părea mie când eram un mic flăcău, fără griji și fără barbă. Ajuns la 25 de ani și ducând un stil de viață nu tocmai sănătos (sau liniștit), mi-am dat seama că era mult mai bine când singura mea grijă era că nu am calculatorul destul de bun să rulez World of Warcraft. Acum stau toată ziua în fața unui calculator (lucrând, nu jucându-mă) și sunt stresat de tot felul de chestii inutile. Cum ar fi familia. Sau jobul. Sau lipsa lui. În orice caz, viața e grele și nu am timp destul de odihnă. Dar am găsit un loophole în tot sistemul ăsta: masaj de relaxare. Cu un simplu masaj de relaxare care durează o oră te destresezi maxim și corpul tău se simte mai liber. Și apoi ești fresh și plin de energie pentru câteva zile.

Nici nu vă puteți închipui cât de mișto e masajul de relaxare. Sau poate ați mai fost și știți, caz în care mă bucur pentru voi. Dar dacă nu ați fost binecuvântați până acum, vă zic eu: e foarte relaxant. Și după te simți așa, plin de energie și dornic de viață. E la fel ca cocaina. Bănuiesc. Dar fără efectele negative de după.

Să vă zic cum am ajuns eu să fac masaj de relaxare și cum mi-a schimbat viața?

Hai că vă zic. Se făcea că era o zi, fără soare, ce-i drept, dar frumoasă oricum. Și în ziua aia a apărut în viața mea un înger, și acel înger purta numele de Andreea. Okay, poate sunt cam poetic. Și oricum eu nu sunt foarte  religios, deci îngerul e puțin tras de pene. Dar tot a fost ceva intervenție divină la mijloc, pentru că mă simțeam foarte stresat și tensionat și simțeam că am nevoie de puțină relaxare în viața mea. M-am gândit ce aș putea face în privința asta. Nu am ajuns la nici o soluție viabilă, pentru că sunt un om ocupat și nu-mi permit să plec în munți o jumate de lună să trăiesc cu urșii. Sau alte chestii din astea. M-am gândit și la o sesiune de masaj, dar nu am găsit nimic concludent pe internet în apropierea mea.

Dar cumva, a venit în ajutorul meu Universul, Forța Atracției sau Intervenție Divină, cum vreți să îi ziceți. Am cunoscut-o pe Andreea, care, surpriză, se ocupă cu masaje. Și ne-am iprietenit. Cumva Universul era și de partea ei, pentru că voia să intre pe mediul online, pentru a ajunge la mai mulți oameni. Dar mai multe despre asta în alt articol. Andreea mi-a propus un masaj de relaxare, ca test, pentru a vedea „pe pielea mea„, beneficiile masajului. Chiar după acea primă ședință am simțit câteva îmbunătățiri: nu mă mai dureau așa tare toate, am dormit mai bine, chiar și starea de spirit mi s-a îmbunătățit. Știți doar ce morocănos sunt eu de obicei, nu? Ei bine în ziua masajului toți prietenii mei au fost uimiți de cât de diferit păream.

Ce să mai, masajul ăla mi-a îmbunătățit puțin viața. Și am fost de acord să o las pe Andreea (și mâinile ei magice) să-mi facă un „plan” de masaje. Pentru că ea oferă o gamă variată de masaje, cu diverse beneficii. Și consiliere, pentru că fiecare din noi are nevoi diverse. Eu mai multe ca alții. Dar m-am lăsat pe mâna ei. Iar acum, după o lună și ceva de când merg la masaj aproape săptămânal, mă simț mult mai fresh. Am revenit la un program de somn decent, am mai multă energie să-mi fac activitățile de zi cu zi. La naiba, și „viciile” mele parcă sunt mai domolite. Ce mai, sunt un om nou. Un om mai bun!

Nu mă credeți? Vă dau ocazia să încercați și voi masajul de relaxare, din partea mea! [partea de concurs e mai jos]

Da, sunt foarte generos. Adică, vreau să vă bucurați și voi de puțină relaxare. Așa că… Pun la bătaie un voucher pentru UN MASAJ DE RELAXARE GRATIS, DIN PARTEA MEA, ABSOLUT MOCA ȘI FĂRĂ OBLIGAȚII! INCREDIBIL! Okay, okay, m-am uitat la teleshopping aseară și de aia sunt așa. Dar e pe bune, dau un voucher pentru un masaj pentru un cititor norocos (Preferabil din Craiova, căci aici se situează salonul Darmasaj). Ce trebuie să faci?

  • Lasă un comentariu la articoul ăsta, în care să-mi zici de ce crezi că ai avea nevoie de un masaj de relaxare
  • Nu vreau să zic să dai un share să afle și prietenii tăi, dar asta m-ar ajuta, având în vedere că sunt la început cu noul blog
  • Pe data de 27 MAI voi cumula toate comentariile și voi alege un câștigător total aleator, folosind Random.org.
  • Persoana aleasă se va bucura de un masaj de relaxare din partea Andreei, iar lumea va fi puțin mai bună.

Deci ce mai aștepți? Lasă un comentariu dacă vrei un masaj de relaxare. Și… Știi tu, da un like la pagina de facebook și un follow pe instagram, că poate mai fac concursuri din astea jmekere!

UPDATE: Felicitari castigatoarei, Rognean Bianca.

Uită-te pe pagina principală despre ce alte subiecte am mai scris recent. Lasă un comentariu mai jos cu părerea ta și, de ce nu, dacă ți-a plăcut, un like/share m-ar ajuta mult. Mulțam!


1 comentariu

Magaon Corina · 19/05/2018 la 13:36

Masajul e singurul mod in care ma pot relaxa,atat fizic cat si psihic.🙂

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.