O echipă de craioveni se luptă pentru premiile puse la bătaie în finala programului Future Makers

Publicat de MarianBuzarnescu pe

O treime dintre tinerii români își doresc să pornească propriul business, însă puțini chiar reușesc. Motivele pentru care nu-și ating obiectivul țin atât de resursele financiare, cât și de accesul dificil la know-how-ul necesar primilor pași în afaceri. Ce soluții au tinerii pentru a-și vedea ideile transformate în realitate?

Programul educațional Future Makers oferă finanțări în valoare de 20.000 euro, incubare și mentorat, pentru tinerii antreprenori cu vârste cuprinse între 18 și 29 ani.

Ajuns deja la cea de-a doua editie, Future Makers a fost gândit încă de la început sub forma unui program de susținere pentru tinerii întreprinzători, interesați de startul unui business, având două componente importante: 

  • sesiuni de workshopuri și mentorat în mai multe județe ale țării
  • o competiție de idei de business, cu o etapă de „incubare” de 3 luni de-a lungul căreia echipele selectate au avut ocazia să-și aprofundeze cunoștințele și să-și perfecționeze afacerile având la dispoziție sfaturi din partea mentorilor și a specialiștilor.

Educație, food, mediu, mobilitate sau sănătate sunt doar câteva dintre domeniile vizate de cele 55 de idei care au intrat anul acesta în finala competiției. Echipele finaliste își vor prezenta ideile în fața juriului format din lideri din zona de business și antreprenoriat, cărora li se vor alătura anul acesta și câștigătorii ediției din 2018.

După câteva luni de la începutul proiectului, cei din echipa Eco Cool Socks suntem la fel de entuziasmați de proiectul nostru și ne dorim să arătăm întregii țări că și tinerii din Craiova pot avea idei de business inovativ : Șosete ECOlogice produse cu mândrie la Craiova pentru toată România și cu ajutorul vostru poate pentru tot mapamondul

Echipa ECO Cool Socks este finalistă în competiția de idei de business orientate către viitor ”Future Makers”. Dacă vreți să aflați care sunt celelalte idei finaliste, intrați AICI. Future Makers este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și sprijinit de Fundația Coca Cola !

Dacă vreți să auziți mai multe despre Eco Cool Socks sau alte idei super tari de business, ne vedem pe 28 Noiembrie la Future Summit 2019 !


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.