Festivalul „One Weekend to Remember” la Craiova

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Nu știu alții cum sunt, dar eu nu știu să dansez. Știu, este șocant, adică am atâtea talente. Dar uite că dansul nu este unul dintre ele. În cei 25 de ani de existență cu care încerc să mă laud, nu am avut ocazia să îmi dezvolt partea asta creativă. Și se pare că am supraviețuit până acum, cu șarmul meu înăscut și simțul umorului. Dar pe măsură ce mă maturizez, îmi dau seama că trebuie și skill-ul ăsta. Iar că de obicei, Univesrul este pe aceiași lungime de undă cu mine și îmi oferă oportunități. Așa am aflat că se organizează la noi în Craiova, festivalul „One Weekend to Remember„, care-i cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia.

Festivalul One Weekend to Remember este deja la a doua ediție

Nu știu ce făceam eu data trecută de l-am ratat. Am auzit că a fost un real succes. Anul acesta se așteaptă peste 1000 de participanți. Festivalul internațional „One Weekend to Remember” ediția a 2-a va avea loc la Craiova în 4-6 Mai 2018 și e unul din cele mai mari evenimente latino din România și cel mai mare din Oltenia. Festivalul va reuni în același loc campioni internaționali și naționali, dansatori profesioniști și amatori, de kizomba, bachata, salsa, semba, rueda de casino și afro-house. Întreg week-end-ul va da o șansă tuturor să participe și să evolueze lângă dansatori profesioniști din țara și din lume și este ocazia perfectă ca aceștia să-și întâlnească idolii.

Ei bine eu știam că alea sunt nume de sosuri inițial. E clar că nu am cultură. Dar nu e niciodată prea târziu să-mi dezvolt cunoştinţele. Și asta e un punct bun de început pentru mine, văd o grămadă de nume importante care sunt anunțate să participe la workshop-uri și nu numai. Pentru prima dată în România, în cadrul festivalului, se va organiza și o Cupă Internațională de Kizomba-„INTERNATIONAL KIZZ CUP CRAIOVA 2018”, premiată cu peste 2000 euro. Dacă știam mai din timp… Dar m-am hotărât, până la următoarea ediție am timp să mă pregătesc. Până atunci, dacă vreți mai multe detalii, le puteți găsi pe evenimentul oficial „One Weekend to Remember”. Descoperă alte evenimente mișto la care am participat prin categoria de evenimente a blogului!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.