Păreri după Craiova Jazz Festival III-merită să mergi la edițiile viitoare?

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Uite că a trecut și ediția a III-a din Craiova Jazz Festival, parcă mai săptămâna trecută scriam articolul în care să vă anunț că urmează acest eveniment. Cu toate astea, timpul trece și momentele din viață noastră odată cu el, așa că iată-mă aici, împărtășind cu voi impresii despre Craiova Jazz Festival, deși nu am putut participa doar la unul dintre concerte.

Și ediția asta a evenimentului a avut un line-up foarte interesant și diversificat. Mi-ar fi plăcut să mă duc în toate serile, însă în primele 2 seri au apărut alte treburi de care a trebuit să mă ocup. Am ajuns în seara a 3-a, m-am bucurat de o minunată reprezentație din partea „Ana Mardare și Tudy Zaharescu Jazz&Soul Band”, am zis că voi veni și în ultima zi, însă uitasem un detaliu foarte important. Era vineri 13. Și lună plină. Și ziua pompierilor. Aaaa, da: și ziua maică-mii. Da, știu, sunt o persoană îngrozitoare că am putut uita asta. Însă e bine că mi-am amintit la timp. Cu toate astea, am sărit și peste ultimul concert din cadrul Craiova Jazz Festival de anul asta. Dar e bine că am prins măcar o seară!

Craiova Jazz Festival editia a III-a
Craiova Jazz Festival editia a III-a

Ana Mardare și Tudy Zaharescu Jazz&Soul Band la Craiova Jazz Festival editia III-a

Deși am ajuns doar la unul dintre concerte, a fost o experiență minunată. Am fost joi, pe 12, când au concertat Ana Mardare și Tudy Zaharescu Jazz&Soul Band.

Nu pot să vă zic exact cum au fost celelalte seri, însă cea la care am fost eu, a fost spectaculoasă. E o senzație minunată să participi la un concert de Jazz (și nu numai). Atmosfera din sală a fost una de neuitat. Ana Mardare a reușit să facă o atmosferă inedită și a ținut publicul în priză pe tot parcursul reprezentației. Iar Tudy Zaharescu Jazz&Soul Band au concertat minunat! Au avut în repertoriu melodii pe care le cunoșteam și le îndrăgeam, dar și melodii mai puțin cunoscute, pe care mă bucur că le-am putut descoperi. M-am distrat copios și am trecut prin câteva seturi de sentimente datorită muzicii.

Chiar îmi pare rău că nu am fost prezent la mai multe concerte, însă cu siguranță aș repeta experiența. Și în caz că vreți să aflați cum a fost și în celelalte seri, o să vă las aici câteva articole de la ceilalți bloggeri prezenți la eveniment:

Poate va ajută și părerile lor despre eveniment. Și în caz că vreți să fiți la curent cu ce evenimente culturale se mai întâmplă prin Craiova, nu ezitați să urmăriți Filarmonica Oltenia.

Descoperă alte evenimente mișto la care am participat prin categoria de evenimente a blogului!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.