Parfum de Flori(i) de primăvară cu reduceri la AromaLand

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Primăvara asta vine cu parfum de Flori(i)! V-ați prins? Flori? Florii? Ca și sărbătoarea? Nu? Bine. Da, știu, au trecut Floriile însă eu aflu mai târziu de chestii pentru că motive. Și da… în același timp am scris tot articolul asta în jurul glumei ăsteia, nu-mi vine să cred.

Mai știți când vă ziceam astă iarnă că am descoperit plăcerea aromaterapiei cu uleiuri parfumate și era o întreagă gamă de arome specifice sărbătorilor de iarnă? Ei bine, de ce nu ar fi și cu arome de sărbători de primăvară? Adică nu de Paște, că nu știu cât de mult succes ar avea niște arome de miel sau ouă sau drob sau… lumină? Dar primăvara e asociată cu flori și din fericire arome de flori există din plin.

Acum, știu ce vă gândiți: eu, mascul feroce, nu prea am treabă cu florile. Dar vă înșelați, am și eu o parte sensibilă. În ciuda aparențelor. Adică în spatele bărbii, este un suflet de romantic incurabil. Sunt chiar o persoană drăguță, dacă stai câteva luni să mă cunoști. Anyways, vorbeam de parfum de flori.

Când eram eu tânăr și fără barbă, practic un copchil inocent și ne trecut prin viață, am stat o perioadă la bunicii mei la țară. Acolo aveam și o grădină cu flori pe care o îngrijeam împreună cu bunica mea. Deci, cunosc mai bine că majoritatea masculilor aspectul asta. Adică mă pricep la flori. Cum se cheamă, cum arată, cum cresc și chestii din astea. Încercam să-mi dau seamă ce tip de flori m-au marcat cel mai mult și mi-am dat seama că răspunsul este simplu: liliacul.

Acum o să fac o glumă despre coronavirus și lilieci. Dar liliacul nu este doar șoarecele ăla zburător de care îmi spunea bunică’mea să mă feresc când îi vedeam seara că dacă mi se prinde în păr va trebui să mă radă în cap. Liliacul este și un arbust care face niște flori frumos parfumate de culoare mov (sau, lila, cred că de aici vine și denumirea culorii) sau albe. De asemenea, Liliac e și o cramă cu vinuri foarte bune dar asta e altă poveste.

Liliacul din grădină noastră avea vreo 2 metri și ceva, iar pentru un puști de 5-6 ani, părea uriaș. Când înflorea în fiecare primăvară, acapara atât vizual cât și olfactiv toată grădină. Probabil din aceste motive am rămas cu imaginea lui în minte mai presus de restul florilor. Ah, și mai am o poveste de prin primul an de liceu când am mers cu prima mea prietenă prin parc și am maltratat un biet arbust de liliac pentru a-i dărui tipei un buchet drăguț. Aparent a fost un gest romantic, dacă memoria nu mă înșală a apreciat gestul. În retrospectivă, îmi pare rău de bietul liliac.

Revenind la Aroma Land și Parfum de Flori(i)

Vă ziceam la început că am aflat (cu întârziere) de oferta de Florii a celor de la Aroma Land. Practic sunt reduceri la produsele cu arome florale. V-ați prins? Parfum de Flori(i)? Hai că e bună. Și da, am găsit și uleiuri de aromaterapie cu aromă de liliac.

OMG Reduceri la uleiuri parfumate!
OMG Reduceri la uleiuri parfumate!

Reducerile sunt de 25% (douăzeci și cinci la sută) în caz că vreți să vă faceți stocul, mai aveți timp până pe 29 aprilie, anul curent, adică 2021. Deși practic nu sunt prețuri foarte mari, deci puteți cumpăra și dacă găsiți articolul ăsta după ce a trecut promoția.

Reducerile sunt la următoarele categorii:

Deci acum e momentul să faceți aprovizionarea cu uleiuri parfumate pentru aromaterapie. Pentru voi și nu numai!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.