#PrinHD cu bărboșii – Vizitând Hunedoara, Vila Gorunul & More

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Nici n-a venit bine canicula asta, că eu deja am fugit să mă răcoresc puțin prinHD. Nu, nu prin HighDefinition, prin Hunedoara. PrinHD. Mai exact week-end-ul trecut. AM fost cu câțiva colegi de breaslă din blogosfera oltenească. Și cu trădătorul colegul meu de #ComentariiBărboase, Costinel.

Desigur, nu am fost doar așa, să ne relaxăm. Am fost și în interes profesional. Că așa mai lucrăm noi bloggerii, plimbându-ne și stând la piscină. Aaaanyways, voiam să împărtășesc cu voi experiența, că poate vă trece gândul să mergeți și voi prinHD. Și e bine să aveți niște puncte de reper în caz că e prima voastră vizită.

Deci ce-am făcut noi mai exact PrinHD?

Am plecat vineri, pe la 4 și ceva din Craiova. Eu direct de la lucru, venisem pregătit cu bagajele și număram minutele până la plecare. Drumul a fost foarte liniștit până acolo. Cu toate astea am ajuns după ora 9(seara), deci a trebuit să mergem direct la cină, să ne întâlnim cu cei care ne-au invitat acolo.

Am luat cina la Vintage by Park Place. Un local foarte drăguț din Hunedoara. Până să vina mâncarea am băut o apă plată cu malț și hamei și i-am cunoscut pe oamenii minunați care ne chemaseră acolo. Cum filozofia mea e să încerc mereu ce-i mai „special” în meniu când merg pe undeva, mi-am luat un Cotlet de Porc Dracula. Că mi-a plăcut cum sună. E de prisos să vă menționez că în momentul când a venit mâncarea și am luat prima gură (după ce am făcut 13 poze, evident) am realizat că week-endul ăla urma să-mi pierd cam o lună de progres la sală. Dar a meritat? Da. Da, a meritat. Cel mai bun cotlet de porc învelit în bacon EVER.

Cotlet de porc Dracula și apa minerală cu hamei
Cotlet de porc Dracula și apa minerală cu hamei

Apoi am mai stat puțin de vorbă cu lumea și ne-am decis să mergem la cazare, să ne odihnim pentru ce urma să facem a doua zi, prinHD. Nu înainte să facem o poză de grup (și mai multe individuale) cu motocicleta cu ataș prezentă în mijlocul terasei, veritabilă din Al ÎI-lea Război Mondial.

 Poză de grup cu motocicleta, furată de la Serb Ionel
Poză de grup cu motocicleta, furată de la Serb Ionel

Nici la cazare nu am dus-o mai rău.

PrinHD Complex Gorunul-Poză furată de la Daniel Botea
Complex Gorunul-Poză furată de la Daniel Botea

Am stat la Complex Gorunul, sau #vilaHD cum îi mai zic ei. Cred că cele 4 stele pe care le deține această locație vorbesc de la sine. Am avut tot confortul necesar. Un ditai patul (pe care a trebuit să îl împart cu un Costi, ce-i drept), un televizor HD (HighDefinition, nu Hunedoara) la care s-a uitat Costi la porno Duck TV. Și ce se mai găsește pe acolo. Prietenii noștri de prinHD ne-au umplut și un frigider cu alcool autohton. Drăguț din partea lor.

Și oamenii au fost super okay. Adică la un moment dat, Costinel a simțit nevoia să-și calce o cămașă, așa că a cerut de la recepție un fier de călcat. Nu doar că au avut curajul să îi dea unul, dar după ce l-a dus înapoi tipul de acolo nici nu a vrut să îi accepte bacșișul. Oameni ca lumea prinHD.

 Poză în cameră cu Costinel purtându-și cămașa proaspăt călcată
Poză în cameră cu Costinel purtându-și cămașa proaspăt călcată

Sâmbătă am mâncat pizza la micul dejun, că doar ne respectăm, după care am plecat spre Geoagiu Băi, unde se întâmpla evenimentul principal: Deschiderea clubului Tarabostes. Dar o să vă vorbesc pe larg despre asta, în alt articol, că’s prea multe de zis.

Însă am făcut un mic ocol prin Deva, să ne bem cafeaua. Am fost la Jos Pălăria-cafenea dependentă de cultură. O cafenea foarte frumos amenajată, care avea și spațiu de joacă pentru copii, pe lângă altele. Acolo am mai avut parte de o surpriză: Alin Bonta ne-a făcut o vizită și ne-a făcut cadou câte o carte „Cu Bicicleta prin Corsica„, scrisă de el bineînțeles. După ce l-am rugat frumos, ne-a dat și autograf.

Dovada fotografica
Dovada fotografică

Apoi ne-am continuat drumul spre Geoagiu Băi. Cum ziceam, o să va povestesc ce am făcut acolo cu altă ocazie. Până atunci fiți siguri să urmăriți #ComentariiBărboase pentru a vedea mai multe poze de prinHD. Le voi pune, zilele astea.

PrinHD2017 este un eveniment organizat de Călin Bobora.

Proiectul este sponsorizat de Vila HDComplexul Gorunul și este susținut de Tarabostes Geoagiu BăiBăile Daco-Romane Geoagiu BăiPizzeria Napoli și T@O Prodcom. Aruncă un ochi pe blog să vezi despre ce alte chestii am mai scris. Lasă un comentariu mai jos cu părerea ta și, de ce nu, dacă ți-a plăcut, un like/share m-ar ajuta mult. Mulțam!


2 comentarii

Natural · 29/06/2017 la 18:24

Mah, voi ati avut mai mult timp daca v-ati uitat si la TV 🙂

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.