#PrinHD part 2 – Club Tarabostes și Băile Daco Romane

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Va ziceam zilele trecute de mini excursia pe care am făcut-o prin Hunedoara. Azi m-am gândit să pun și continuarea. #PrinHD part 2. Și anume ce am făcut la Băile Daco Romane și Club Tarabostes.

Rămăsesem la mica noastră escală prin Deva. De acolo am pornit spre Geoagiu Băi, pe autostradă. Știți voi, chestia aia pe care nu o avem noi la Craiova. Anyways, am făcut cei circa 50 de kilometri relativ repede. Cu găsitul locului de parcare am avut puțin bucluc, dar nu a fost un impediment.

Ajunși la Băile Daco Romane, am fost primiți cu brațele deschise. Și cu berile deschise. Ne-au lăsat să stăm în „cuibul” DJ-ului, la înălțime. Așa că am avut poziția perfectă pentru a vedea tot ce se întâmplă pe acolo. Evident, unii dintre noi au abuzat de acest drept nudaunumeCosti și au folosit punctul de avantaj pentru a vâna costume de baie. Mi-a fost sechestrat aparatul foto, căci eu eram prea relaxat și nu prea aveam chef să fac poze. Decât selfie-uri să mi le pun pe Instagram. Că da, mai nou am Instagram. Folow me @Bărbosul.

Eu făcându-mi selfie pentru Instagram
Eu făcându-mi selfie pentru Instagram

Anyways, ne-am bucurat din plin de piscinele de acolo. Cei mai avansați s-au dat în spectacol sărind de la trambulină and stuff. Eu cum nu știu să înot (da, prezent, că încă nu știu) am fost mai reticent a început. Dar ușor ușor, mi-am dat drumul. În apă. Adică am intrat în apă. Norocul meu că’s oarecum înalt și puteam să stau în picioare în apă. Vorbesc de bazinul mare, că nu am vrut să mă duc la copii. Duhh. S-au chinuit vreo 3 persoane să mă învețe să înot. Și pot spune că am făcut progrese. Nu m-am înecat. Deci e un început.

Persoane care știu sa înoate, nu ca mine
Persoane care știu sa înoate, nu ca mine

După ce ne-am relaxat noi câteva ore, cu bere, poze, lecții de înot și discuții blogosferice, am băgat o ceafă de porc cu cartofi prăjiți, ca tot omu’. Apoi ne-am întors la #vilaHD să ne pregătim de seară. A trebuit să facem iar drumul ăla de aproape 50 de km, dar s-a meritat.

"Uite cât de mare e!" - Costinel, văzând piscina.
„Uite cât de mare e!” – Costinel, văzând piscina.

După puțin relax la cazare și pregătirile de rigoare, am luat-o înapoi spre Geoagiu. Da, am făcut drumul ăla de 2 ori dus-întors într-o zi. Dar n-a fost bai. Am ajuns în aceiași locație, dar am constatat uimit ca se schimbase total. În cele câteva ore cât și-a călcat Costi cămașa, transformaseră zona de piscină în club. Club Tarabostes, mai exact. Șezlongurile(Șezloangele? Șezlongii?) se transformaseră în mese și canapele, piscina devenise un decor inedit iar barul…era încă acolo.

Fun from behind the waterfall
Fun from behind the waterfall

Am avut parte de o seară minunată, la deschiderea Clubului Tarabostes. Am făcut și eu câteva poze de data asta, căci în club mă simt mai în largul meu. Doar am fost fotograf de club.

Dar nu m-a ținut mult, că iar mi-a confiscat Costinel aparatul, să facă el poze la gagici. Ce obsedat, n-am putut să văd.

Au fost și focuri de artificii, dar eu nu am apucat să le fotografiez, că eram prea ocupat să-mi prepar un cocktail. Cu…vodcă. Mai exact Stalinskaya. Kryptonita mea. Dar a fost okay, încă mai am antrenamentul deci nu am avut probleme.

Poză cu Stalinskaya Blue
Poză cu Stalinskaya Blue
Poză bloggerii făcând poză cu Stalinskaya Blue
Poză bloggerii făcând poză cu Stalinskaya Blue

Deschiderea clubului Tarabostes a fost organizată de băieții de la Radio ZU. Au știut să facă atmosferă, nu am ce zice. Chiar dacă m-am simțit cam bătrân pentru muzica de o puneau ei, asta nu m-a împiedicat să mă distrez. Și să dansez. „Dansez”. Cu ghilimele. Dar nu cred că m-am făcut de foarte mult râs.

Cei care au întreținut atmosfera la Club Tarabostes
Cei care au întreținut atmosfera la Club Tarabostes

Seară a continuat cu socializare și poze. Nu are rost să vă mai zic. Atmosfera a fost super, deci dacă aveți drum prin zonă, puteți merge cu încredere la Club Tarabostes. Official!

Cam asta este a doua parte din aventura bărboșilor #PrinHD2017. PrinHD2017 este un eveniment organizat de Călin Bobora.

Proiectul este sponsorizat de Vila HDComplexul Gorunul și este susținut de Tarabostes Geoagiu BăiBăile Daco-Romane Geoagiu BăiPizzeria Napoli și T@O Prodcom.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.