S-a deschis Drogheria Auchan Craiova [între timp s-a închis?]

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Update: pare-mi-se că între timp s-a închis. Sau nu mai e unde obișnuia să fie? Dacă știți cumva unde s-a mutat Drogheria, zice-ți-mi și mie în comentarii. În altă ordine de idei, scriu și despre chestii care nu s-au închis, poți vedea mai multe aici.

Da, ați citit bine, s-a deschis Drogheria Auchan Craiova. Am fost și eu acum câteva zile pe acolo, la deschidere chiar, la invitația unei prietene. M-am bucurat foarte mult să aud că se deschide și la noi o drogherie, orașul ăsta chiar are nevoie de așa ceva. Însă când am ajuns acolo mi-am dat seama că am înțeles greșit. Acolo nu se vindeau droguri. Așa că entuziasmul meu s-a mai domolit puțin. 

Am întrebat-o pe amica mea, de ce se numește Drogheria Auchan dacă nu vând droguri. Ea mi-a zis, citez: „Nu e ce crezi tu Marian”. Acest răspuns m-a lămurit în totalitate. Așa că a trebuit să îmi dau seama de unul singur ce anume este defapt Drogheria Auchan. În urma unor investigații riguroase, mi-am dat seama că este un fel de farmacie, dar nu chiar pentru că vând numai chestii naturale, în același timp este și un plafar dar au și produse cosmetice și mâncare. Deci este un fel de… magazin? 

Oricum, am dat o tură pe acolo, să văd despre ce este vorba, și am văzut că au o multitudine de produse interesante, de la suplimente alimentare, până la pastă de dinți pentru ten deshidratat. Ok poate nu am înțeles eu bine. Oricum, m-am decis să împărtășesc lumii câteva din produsele care mie mi s-au părut mai interesante.

Înainte să începem, scuzați calitatea și dimensiunile pozelor, dar mi-a murit Photoshopu’.

Alimentație sănătoasă
Alimentație sănătoasă

Gen uite, lapte de nucă de cocos, oțet de nucă de cocos, ulei de cânepă… știți voi, chestii de uz zilnic. Uite, au müsli. Am încercat, e foarte bun. Mai au și niște batoane sănătoase, hmmm… stai așa…

Ciocolată
Ciocolată

Ce-i asta? Ciocolată organică? Și eu că prostu am mâncat până acum ciocolată anorganică. Și uite, ciocolată cu Goji și Vanilie. Ciocolată cu Lucuma și Cacao? Nu știu ce e aia lucuma, dar sunt aproape sigur că toată ciocolata are cacao. Dacă aveau și ciocolată cu rucolă, ăsta era paradisul desertuirlor hispterești.

Semințe de cânepa?
Semințe de cânepa?

Aha, știam eu că au și din astea, că doar de aia se numește Drogheria Auchan. Ah, nu stai, nici astea nu sunt ce credeam eu. Pfff… Stai puțin, de ce este proporția divină pe ambalaj? Illuminati! Și să îmi explice și mie cineva, vă rog, care e diferența dintre semințele de cânepă și semințele bio de cânepă. Am întrebat multă lume și nu m-a lămurit nimeni. Sunt foarte confuz, există cânepă ne-bio?

Sub semințele de cânepă, erau semințe goji, dar nu le-am făcut poză că îmi era lene. Oricum, de astea am mai auzit până acum. Obișnuia să ia fosta mea prietenă. Spunea că sunt bune pentru detoxifiere. Păcat că nu lua nimic pentru a nu mai fi o proastă temperamentală. Oops

Șampon cu cafeină
Șampon cu cafeină

Uite, exact ce îmi trebuie mie! Șampon cu cafeină. Adică am păr, mă rog, am barbă, și îmi place cafeaua. Și mi se întâmplă foarte des să îmi obosească barba, deci are și ea nevoie de ceva cafeină. Până acum îmi turnam ceașca de cafea fierbinte pe barbă, dar slavă cerului că s-a inventat șamponul ăsta!

Săpun
Săpun

Și uite și săpun. Văd că au cu mai multe arome. Ginco biloba, boraci, hmm aloe vera și glicerină. Mi-a zis cineva odată că poți face explozibili din obiecte casnice, cum ar fi săpun. Cred că la săpun din ăsta se referea. Știu sigur că din ăla cu sulf nu o să îmi iau niciodată. Dacă am învățat ceva din Supernatural, este că dacă miroși sulf înseamnă că este un demon prin apropiere. Deci nu am de gând să îmi las gardă jos, să îmi miroase baia a sulf, eu să nu îmi dau seama dacă e de la săpun sau am vreun demon în bazinul de WC și dintr-o dată BAM!

Mai mult săpun
Mai mult săpun

Au și săpun cu nămol, pentru atunci când vrei să te speli dar nu vrei să renunți la mirosul tău natural, și săpun cu lapte de capră și extract de morcovi, care îmi sună mai mult a ceva desert sănătos, dar în fine, nu sunt eu expert.

Deci cam ăsta mi-a sărit mie în ochi. Gama de produse este mult mai variată, deci daci și voi o fugă până la Drogheria Auchan pentru a vedea mai multe.

P.S. În caz că nu v-ați dat seama, articolul este un pamflet. Doar pentru că la mine la țară nu avem semințe goji, săpun cu extract de nămol și ciocolată bio, nu înseamnă că acestea nu au un scop anume și un efect benefic pentru voi. Adică noi, oamenii. Eu am aflat câteva din beneficiile acestea în urma vizitei mele la Drogheria Auchan, deci du-te și tu, da tu!

1 comentariu

Constantin Zaharia · 29/08/2016 la 12:37

Bai deci nu ai inteles nimic,
ziceai ca ce insemna BIO si organic….
Astea sunt crescute cu apa de rau direct din muntele Athos…..cu muzica romantica si de camera cantata de un trio de success.
Plantele maninca numai caca de vacuta Kobe hranita cu lapte de cocos din cocotier dintr-o insula virgina si pustie……
si lumina este importata direct de pe soare cu ajutorul unor pigmei cu topoare, care dimineata canta imnul tarii
asa ceva…..cum sa nu stii ce insemna bio si organic….

Iti dai seama ce vanzare fac astia acum…..vis-a-vis este farmacia adevarata, „monstrul cel rau” care te imbolnaveste. doar ca sa faca industria farmaceutica bani

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.