Sărbători de iarnă blogosferice cu petrecere de Crăciun

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Este Crăciunul! Sezonul cadourilor și a petrecerii timpului în familie. Și a zilelor libere. Și a perioadei ăleia când poți să mănânci cât vrei și nu te judecă lumea. Bine, te judeca după, în ianuarie, când văd că ai pus 5 kile pe tine. Dar e sezonul de sărbători și fericire și luminițe și toate cele. Poate că de Crăciun ar trebui să-mi propun să fiu mai puțin sarcastic? Noo…

Printre toată aglomerația sezonului, am reușit să facem și o petrecere blogosferică, de Crăciun. Cum se mai face. Cu mâncare, vin, dansuri, bârfe și toate cele. Mă știți, eu sunt mai mult cu mâncarea și beutura, mai puțin cu dansul. Dar am participat și eu acolo la 3-4 dansuri, după 3-4 pahare de vin.

Am fost la Pizzeria L’Assassino, care are o nouă locație. Le-am încercat din selecția de pizza și am găsit unele foarte bune. Aștept să mă reîntorc, să le fac o „recenzie” pe bune.

Am și băut niște vin bun, de la Crama Vînju Mare. Și am dat și noroc la rose, cum e tradițional.

Noroc și la mulți ani de Crăciun!
Noroc și la mulți ani de Crăciun!

Petrecere de Crăciun cu Secret Santa?

Este o tradiție deja. La noi în blogosferă. Și în lume, în general. Nu e o tradiție românească, dar e una mișto: Secret Santa. Adică atunci când vă strângeți mai mulți și trageți cate un nume aleatoriu dintr-o căciulă căruia trebuie să îi faceți cadouri. Ca să nu trebiasca să faceți cadouri la toată lumea? Anyways, e o tradiție mișto. Noi, la AsBO, am făcut Secret Santa și în anii trecuți, la petrecerile de Crăciun.

Am fost cuminte!
Am fost cuminte!

Anul asta am fost cuminte, așa că la petrecerea de Crăciun făcută cu colegii de blogosferă am primit un cadou mișto de la Moșu’. Pare-mi-se că Mosu’ a citit articoul meu despre cadouri de Secret Santa, că mi-a adus ceva frumos: o sticlă de vin și niște ciorapi funny. Îmi plac ciorapii funny.

Mno, cu asta voiam să mă laud. Că uneori articolele mele influențează oameni. Poate ar trebui să scriu mai des. Și despre chestii mai serioase? Poate ăsta era secretul? Să sperăm că în 2024 ne auzim mai des. Și voi mă puteți ajuta, încurajându-mă cu un comentariu sau un like sau ceva. Merge chestia asta la mine, mă motivează.

Ce voiam să zic este: Sărbători fericite!

Petrecere blogosferică de Crăciun
Petrecere blogosferică de Crăciun

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.