Ședințe foto Crăciun – unde să-ți faci poze de Crăciun profi în Craiova

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Da, stiu că suntem abia la jumătatea lui noiembrie, însă Crăciunul este „just around the corner” cum zic spaniolii. Nu mă credeți? La noi în sat la Craiova s-au aprins deja luminițele de Crăciun de săptămâna trecută. Avem vreun milion. It’s amazing. Dar nu despre asta e vorba. Ci despre fotografii! Căci, nu-i așa, despre asta sunt sărbătorile. Adică despre amintiri. Și ce mod mai bun de a-ți aminti lucruri, decât fotografiile? Deci vorbim despre ședințe foto de Crăciun! Sărbătorile vin… sărbătorile vin… stai, asta era altceva.

Colega mea de asociații, Roxana, a transformat studioul în care ne filmam podcasturile (la trecut, că eu momentan sunt în pauză), într-un veritabil studio foto. Unde puteți face ședințe profesioniste. Profesionale? Ședințe foto profi. Știți voi. Adică făcute de un profesionist, cu smartphone-ul prin locuri random. Ci într-un studio profi, cu lumini profi și o cameră profi. Din aia, cu obiective.

Ședințe foto Crăciun la Craiova

Ședințe foto Crăciun într-un studio profesionist

„Dar Bărbosule, de ce aș da bani pe o ședință foto profesionistă când pot să-mi fac selfie-uri în oglindă cu smartphone-ul?” Probabil te întrebi. Pai, parțial ți-ai răspuns deja la întrebare. Căci sunt profesioniste. Adică sunt făcute de cineva care cunoaște meseria asta, de făcut fotografii. Și da, stiu, și iPhone-ul tău scoate niște poze super cool că tu știi să-l mânuiești. Dar e vorba de mai mult de atât.

În primul rând, un aparat foto profesionist va scoate mereu fotografii de o calitate mai bună. Trebuie doar să puneți pozele făcute pe un monitor mai mare și imediat veți sesiza diferența dintre un aparat foto de câteva mii de euro, și un smartphone. Care e și ăla scump, nu zic, dar pozele nu sunt obiectivul lui principal. Că tre’ să fie mic. Și că să pară pozele frumoase se folosesc soft-uri, nu obiective. Mă rog, nu intru acum în detalii că stăm până mâine.

În al doilea rând, contează și alte aspecte. Cum ar fi o lumină bună. Și decor. Ies poze mult mai frumoase cu un decor potrivit și lumină bună. Și pe lângă astea, un fotograf mai cunoaște și alte concepte. Cum ar fi încadrarea. Sau compoziția. Căci până la urmă, și asta e o artă. Și o tehnică. E și artă, și tehnică. Nu e ușor să fii fotograf.

Deci, pe lângă un studio profesionist, cu lumini și decor, și recuzită, aveți și un fotograf profesionist.

Ședințe foto Crăciun profesionale

Deci puteți obține rezultate foarte mișto. Și să aveți amintiri frumoase pentru anii ce vor veni. Care nu sunt poze blurate și tremurate făcute de prietenul vostru puțin amețit în lumina proastă din cârciuma unde v-ați hotărât să sărbătoriți Crăciunul.

Ședințe foto de Crăciun în Craiova

Cum ziceam, amintiri. Căci despre asta este vorba. Deci daca sunteți din Craiova, luați-vă copilul, soțul, nevasta, amanta sau ce mai vreți voi, și haideți să faceți niste poze super mișto la un studio profesional! Sau veniți și singuri, de ce nu. Puteți face niste poze tematice foarte jmekere pentru OnlyFans Instagram. Eu o să-mi fac cu siguranță!

Și nu, nu e genul ăla de articol în care promovez ceva fară să vă zic cât costa.

Deci cât costa o ședință foto profesională de Crăciun?

Doar 300 de lei. 300 de lei pentru o ședință foto profesionistă de o ora în urma căreia o să primiti zeci de poze super drăguțe sau super sexy sau super cum vreți voi să fie. It’s a bargain! Dacă mai aveam aparat foto, puteam să mă plâng că strică piața.

BUT WAIT, THERE’S MORE! Pentru că citești blogul ăsta și îmi ești simpatic, iți fac o ofertă bună. 20% reducere până pe 30 noiembrie. Asta vine… 60 de lei? Da, 60 de lei. Deci economisești 60 de lei doar pentru că mă cunoști. Să dai și tu o bere.

Pentru programări, 0738 96 00 81. Pe WhatsApp. Ziceți acolo că mă cunoașteți, ca să beneficiați de reducerea de 20%. Doar luna asta e valabilă oferta. Dar ședințele foto se pot face până la sfârșitul lui decembrie.

Ah, și în caz că nu ți-a zis nimeni încă, Crăciun fericit!

Ședințe foto Crăciun la studio
Categorii: Advertoriale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.