Stand-Up in Craiova – Distrugem o Generatie cu Micutzu, Bordea si Badea

Publicat de MarianBuzarnescu pe

Lume, lume! Mare Show La Palat! Aaa, stai, nu era ăsta. E vorba de alt show, tot de stand up în Craiova. Și anume show-ul „Stricăm o generație” cu Bordea, Badea și Micutzu. Celebrii comedianți…? comici? actori de comedie? Stand up-eri? Vor veni în Craiova, la Sala Polivalentă, pe 7 octombrie.

Probabil știți ce e stand-up-ul, nu? Sunt „oamenii ăia care spun glume pe o scenă și uneori se ia de ăia din primul rând”. Nu chiar. Stand-up-ul presupune să îți scrii material, să îl testezi, să îl lucrezi, să îl îmbunătățești și adaptezi în funcție de public. E un fel de știință. Sau artă? Ambele. Sunt niște podcasturi pe net care vorbesc pe larg de procesul ăsta, chiar ale unor stand-up-eri români. Zic și eu. Nu sunt doar glume.

Anyways, e stand-up-ul e foarte popular „pe afară”. Probabil ați auzit și voi de Seinfeld, cred că e cel mai celebru. Așa am aflat eu de Stand-up. A început și pe la noi să prindă în ultimii ani. Din nefericire, stand up în Craiova, mai rar.

Dar cum ziceam mai sus, vor veni Bordea, Badea și Cosmin Nedelcu a.k.a. Micutzu la Sala Polivalentă

Cu cel mai noi și bun show al lor. Bine, ei zic asta, eu nu l-am văzut încă. Dar îi cred pe cuvânt. Cică pe la București a avut succes show-ul asta care „strică o generație”.

Oltenii îi vor putea vedea pe actorii considerați unii dintre cei mari comedianți din România, pe 7 octombrie la Sala Polivalentă în cel mai nou show de stand up comedy al lor, un spectacol ”drept la replică” în contextul în care mulți ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzați de folosirea unui limbaj licențios în show-uri, precum și de abordarea directă, și uneori incomodă, a unor situatii din viața tinerilor.

Dar cine sunt ăștia 3 de vin la noi să se dea în spectacol?

Probabil vă întrebați. Păi pe „Micutzu” probabil l-ați văzut în serialul ăla „Băieți de Oraș”, pe Bordea probabil îl știți de la Capatos. Iar Dan Badea e bătrân. În orice caz, au fost și pe la iUmor și prin mai multe locuri, deci nu prea aveți cum să nu îi știți.

În orice caz, Dan Badea, Cătalin Bordea și Cosmin Nedelcu „Micutzu”- sunt absolvenți ai UNATC care au ales în urmă cu aproape 15 ani să se exprime prin stand up.

Spectacolul ”Stricăm o generatțe” – Badea, Bordea și Micutzu are loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 20.00. Online biletele pot fi cumpărate de aici , dar și din rețeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone.

Deci ne vedem la marele spectacol de Stand up în Craiova, pe 7 octombrie, da?

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre eveniment, le găsiți pe evenimentul Facebook. Aruncă un ochi pe blog să vezi despre ce alte chestii am mai scris. Lasă un comentariu mai jos cu părerea ta și, de ce nu, dacă ți-a plăcut, un like/share m-ar ajuta mult. Mulțam!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.