Blog

La Săpata + Delaco Brânzeturi cum se...cuvin #35

Crama Delta Dunării și Vinurile bio La Săpata în combinație cu brânzeturi Delaco: Brânzeturi cum se… cuvin #35

Iată-ne ajunși la episodul #35 din seria oltenească „Brânzeturi cum se…cuvin”. Când zic serie mă refer la proiectul cu degustări de vinuri realizat de Asociația Bloggerilor Olteni împreună cu dictionarculinar.ro. Și cum eu sunt personaj principal de câțiva ani la acest proiect, o să va zic și vouă ce Citește mai mult…

Future Makers

O echipă de craioveni se luptă pentru premiile puse la bătaie în finala programului Future Makers

O treime dintre tinerii români își doresc să pornească propriul business, însă puțini chiar reușesc. Motivele pentru care nu-și ating obiectivul țin atât de resursele financiare, cât și de accesul dificil la know-how-ul necesar primilor pași în afaceri. Ce soluții au tinerii pentru a-și vedea ideile transformate în realitate? Citește mai mult…